A început la Romexpo București cea mai importantă manifestare cu profil agricol, organizată anual în România, INDAGRA – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei (www.indagra.ro). INDAGRA 2018 este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României și se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Manifestarea reunește peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 sunt din România. Gradul de internaționalizare a târgului este de 31%, în creștere față de ediția de anul trecut cu 11%. În catalogul oficial al expozitiei figurează două companii din Moldova: Mecagro și AGROTEHCOMERT.

Sunt prezente 25 de ţări cu tradiţie în domeniul agricol, exportul şi importul de produse şi echipamente performante, printre care se numără: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, Belarus, Cehia, Finlanda, Republica Moldova, Rusia, Coreea de Sud.

 

INDAGRA 2018 beneficiază de participarea  oficială  internaţională a țărilor: Turcia, Finlanda, Belarus, Grecia, Ungaria și Spania și de participări de grup din partea: Franței și Poloniei.

 

Expozantii își vor prezenta produsele în cadrul unor saloane tematice, precum:

  • Salon de echipamente și mașini agricole, silozuri, echipamente pentru viticultură;
  • Salonul de semințe, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente pentru irigații;
  • Salon de echipamente pentru zootehnie;

Programul de vizitare INDAGRA 2018:

31 octombrie (miercuri – sâmbătă) – 3 noiembrie, între orele 09.00 şi 19.00

4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00

Bilet intrare: 30 lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here