[responsivevoice_button voice=”Romanian Female” buttontext=”Ascultă Știrea”]

(P) Odată cu dezvoltarea tehnologiilor informaționale, acestea cuceresc tot mai mult spațiu în viața moldovenilor. O bună parte din activitățile pe care obișnuiam să le facem irosind mult timp în cozi de așteptare au căpătat o nouă formă, iar modalitățile de plată a serviciilor și facturilor a devenit cu mult mai simplă, comodă și sigură.

Cu toate că încă este o formă novice pentru Republica Moldova, sistemele de plată capătă tot mai multă popularitate.  O platformă de achitare sigură, care poate fi accesată de pe calculator, din telefon sau de la unul din terminalele amplasate în toate colțurile țării este RunPay– un sistem de plăți internațional care a reușit să implementeze cele mai noi tehnologii în deservirea plăților.

Compania celebrează 11 ani de activitate pe teritoriul Republicii Moldova și este prima companie care a obținut licența Băncii Naționale a Moldovei pentru emiterea monedei electronice și a investit permanent în securizarea tranzacțiilor pe care le oferă clienților săi.

Rețeaua RunPay este alcătuită din platforma de plăți online și 1800 terminale de plată (terminale de autodeservire din centre comerciale, și terminale operate de casieri în alimentarele de lângă casă) amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Indiferent de metoda aleasă spre plată, sistemul pune la dispoziția clienților săi peste 250 de servicii precum plăți facturi, reîncărcarea conturilor de telefonie, achitarea serviciilor de creditare, toate aceste plăți fiind efectuate cu ușurință.

Având drept scop sporirea accesului la servicii de plată, RunPay tinde să ajungă în fiecare localitate din Moldova, în permanență mărindu-se ca rețea și contractând în permanență operatori de servicii locale și naționale. Amplasând terminale de plată, RunPay susține comercianții, ajutându-i să-și sporească vânzările cu cca 20% dar și oferindu-le comision pentru fiecare plată efectuată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here