-0.9 C
Kishinev
sâmbătă, decembrie 7, 2019

misiunea noastră

Am lansat Agroturism din dorința de a vitaliza un domeniu încă necunoscut pentru mulți dintre potențialii vizitatori ai Moldovei: turismul rural. Agroturism este un proiect independent, care oferă un serviciu public printr-o întreprindere privată, cu beneficiul unui profit comercial. Conținutul editorial, știrile știrile și informațiile publicate pe acest portal nu sunt subordonate niciunei entități comerciale sau politice. Finanțarea proiectului are ca unică sursă vânzarea spațiului publicitar. Orice mesaj de catură comercială postat aici va fi semnalizat corespunzător, astfel încât cititorii să fie avizați în orice moment asupra naturii sale și a sursei din care provine.

Agroturism este un ghid de călătorie prin peisajele rurale din Moldova. Un dicționar al gusturilor și senzațiilor bine păstrate în vetrele unor comunități străvechi.

Moldova a tezaurizat un patrimoniu pe care civilizația modernă l-a eliminat treptat, până la dispariția sa, în cele mai multe regiuni ale lumii: satul. Universul rural, cu tradițiile și canoanele sale, cu ospitaitatea și farmecul său aproape magic. Urbanizarea nu mai are antiteză în lumea hipertelnologizată.

Așa cum lucrurile extraordinare pe care le poți întâlni la pas prin Moldova au fost alese cu grijă, păstrate cu înțelepciune și împărțite cu oaspeții cei mai merituoși, tot astfel am selectat aici doar informațiile care te pot ajuta în alegerile tale. Agroturism nu este un magazin electronic, pentru că bucuria nu se poate cumpăra, ea se relevă doar acelora care o caută.

Pensiuni și hoteluri

O selecție a celor mai bine cotate unități de cazare din Moldova.

Trasee turistice

Câteva recomandări pentru o călătorie prin locuri și comunități pe care nu le vei mai uita vreodată

Destinații inedite

Descoperim împreună cele mai frumoase peisaje și obiective turistice din țară.

Transport

Dacă vrei o vacanță reușită, e bine să te asiguri că parcurgi distanța dintre două locații în cel mai scurt timp